nieuws

Revue Jong Gelre Vorden-Warnsveld

“Als je zegt Jong-Gelre zeg je ook Revue” zegt voorzitter Pien Kranenberg.     De revue ‘Echte mannen op zoek in de jungle’ van Jong Gelre Vorden – Warnsveld speelt zich af bij de familie Jansen thuis en in de Jungle waar Peter op zoek gaat naar de liefde.  In de zoektocht naar ware liefde krijgt de ietwat zenuwachtige Peter tegenwoordig vaak ongevraagd advies van zijn betrokken en ietwat bazige moeder. Kijkers in de zaal volgde Peter helemaal tot in de jungle om te zien of hij slaagde in zijn zoektocht, wat tot bijzondere taferelen leden.

Bijzonder mooi hoe Jong Gelre Vorden-Warnsveld met nodige commissies een geslaagde avond organiseerde. Met hulp van de toneelgroep werd er wederom overtuigende personages neergezet. De enthousiaste groep decorbouwers, had uitstekende werk geleverd met kleurrijke decors. Een de vrolijke dansgroep, voegde extra plezier toe aan de avond.

Als met velen Jong Gelre afdelingen maken ze ook onderdeel van een leefbaar platteland zo zie je hoe veel het gemeenschap oftewel noaberschap betrokken wordt!

Voor de verloting werd contact gezocht met ondernemers in en rond Vorden. Er werd reclame gemaakt in de krant en met spandoeken. De attributen werd geregeld met de plaatselijke kringloop. De vaste oefenplek was in het kulturhus in Vorden, waar ook de revue plaats vond, en natuuuurlijk is het nodig met vrijwilligers om het geheel draaiende te kunnen houden. En als kers op de taart werd er ook een afterparty georganiseerd met dit jaar Lady en de Vageband.

Mocht je interesse hebben in een van de commissies of om mee te spelen voor komend jaar, neem dan contact op met de revuecommissie: revuejg@gmail.com