Avondbijeenkomst: Wonen in Berkelland als starter

Avondbijeenkomst: Wonen in Berkelland als starter

Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 7 december

Aanvang: 20:00, inloop vanaf 19:30

Waar: Café restaurant De Keizerskroon, Dorpsstraat 15 te Ruurlo

Informatieve en interactieve avond

Ken je dat? Even makkelijk een huis kopen lijkt enkel weggelegd voor de ‘lucky few’ en het vinden van een eigen plek lijkt anno 2022 haast onmogelijk. Er zijn te weinig starterswoningen en stijgende woningprijzen. Hoe kom je dan toch aan jouw eigen plek? Wat is daarvoor nodig en wat kan jijzelf doen om eerder die starterswoning te bemachtigen? Tijdens deze avond, georganiseerd door Jong Gelre Ruurlo en Plattelands Jongeren Gelderland, zullen bovengenoemde vragen uitgebreid aanbod komen en is er ook ruimte om zelf vragen te stellen.

Tijdens de avond zullen verschillende sprekers aanbod komen. De sprekers die je kan verwachten zijn o.a. een strategisch adviseur wonen van de gemeente Berkelland, een hypotheek adviseur voor starters, een statenlid van Gelderland over wonen en leefbaarheid voor starters en een inspirerende spreker over een nieuwe mogelijkheid van wonen. Er zal voldoende ruimte zijn voor vragen en ook tijdens de inloop, pauze en borrel is er ruimte voor een gesprek.

De avond is voor iedereen in de gemeente Berkelland die geïnteresseerd is dit onderwerp, andere geïnteresseerden zijn ook welkom. De avond is voor en door jongeren en is gratis. De inloop start om 19.30 uur en de borrel begint om 22.00 uur.

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Meld je dan aan via info@pjgelderland.nl of stuur een WhatsApp berichtje naar 06-83521466, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liset Bakker via 06-13488687 of liset.bakker@pjgelderland.nl

De officiële uitnodiging vind je hier.

 

Datum

07 dec 2022

Tijd

19:30

Next Event

0 Reacties