Volg jij bestuurslid Bianca op?

Volg jij bestuurslid Bianca op?
30 november 2022 babke

Hoi allemaal,

Aangezien ik binnenkort ga stoppen bij PJG, zoeken we een nieuw bestuurslid!

PJG is jongerenorganisatie die zich richt op jongeren tussen de 16 en 35 jaar in de dorpen en op het platteland binnen de provincie Gelderland. Bij het PJG zijn een aantal lokale jongeren verenigingen aangesloten, als bestuurslid

ondersteun je deze verenigingen. Ook heb je contact met de provincie over de belangen van jongeren op het platteland en organiseren wij zelf informatieavonden of workshops. Kortom, veel verschillende dingen waar PJG zich mee bezig houdt, zo kan jij je bezig houden met hetgeen wat je het leukst vindt en enthousiast van wordt!

Lijkt het je leuk om een keer kennis te maken of wil je meer informatie over PJG, mail naar info@pjgelderland.nl of bel met voorzitter Sandra Wilgenhof 06-43481878