Een geslaagde ALV

Een geslaagde ALV
28 september 2021 babke

Maandag 27 september vond de algemene leden vergadering (ALV) plaats op de boerderij Remeker van de familie van de Voort. Na de ALV, waar we helaas van oude bestuursleden afscheid moesten nemen en we nieuwe bestuursleden verwelkomden, gaven Lisette Kooijman en Niek Schuitman een korte lezing over de WBTR en wat de WBTR betekent voor PJG en GAJK.

Na een bakje koffie en plak koek kregen de aanwezigen een rondleiding op de boerderij van Peter van de Voort. De andere aanpak op de Remeker boerderij is duidelijk te zien: Jersey koeien met hoorns, een grote potstal en kruidenrijk voer. Volgens Peter zorgt deze manier van koeien houden voor een speciale smaak in de kaas. Na de rondleiding konden wij proeven hoe lekker deze kazen van de Jersey koeien zijn, een mooie afsluiting van de avond.

Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun bijdrage. Een speciaal bedankje voor de aftreden bestuursleden: Gert-Jan Eggink, Carina van de Beek en Lisanne Penterman, bedankt voor jullie fantastische inzet! Ook wensen wij de aantreden bestuursleden veel succes en plezier: Bianca Wielens, Bob Keurentjes en Otto van Zoelen.