Vooraankondiging van het Spring maar Achterop Festival

Vooraankondiging van het Spring maar Achterop Festival
8 maart 2021 babke

Ben jij betrokken bij je wijk, buurt of dorp in Gelderland en wil je met nieuwe energie de lente tegemoet gaan? Schrijf je dan in op één (of meer!) van de bruisende online activiteiten tijdens het Spring maar Achterop Festival! Denk aan inspirerende lezingen, uitdagende webinars, boeiende thema-uitzendingen en, als feestelijke afsluiting, een pubquiz waar wat te winnen valt!

Je kan nu op www.leefbaarheidsalliantie.nl/springmaarachterop het programma bekijken én je inschrijven op de activiteiten die jij interessant vindt. Het programma wordt in de komende weken nog verder aangevuld, dus klik ook zeker op de ‘hou mij op de hoogte!’-knop!

Deelname is kosteloos voor inwoners van Gelderland die zich actief (willen) inzetten voor een prettige leefomgeving.

Spring jij achterop? We hopen je daar te zien!

Het Spring maar Achterop Festival is een initiatief van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland.