GAJK bestuurder gezocht!

GAJK bestuurder gezocht!
3 april 2020 babke

Word jij onze nieuwe bestuurder?

  • Wil je graag meedenken over de toekomst van jonge boeren en tuinders?
  • Organiseer jij een event om de kloof tussen stad en platteland te dichten?
  • Ga jij met de provincie in gesprek over landbouw, bodem of voedselproductie?
  • Ben jij de verbindende factor tussen lokale verenigingen?

Herken jij je in één of meerdere punten dan is deze vacature bij het GAJK (Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt) iets voor jou!

GAJK voor jonge boeren met visie en lef

Het GAJK is de vereniging voor jonge boeren en tuinders uit Gelderland. Het GAJK wordt bestuurd door jonge en-thousiaste vertegenwoordigers die in ieder geval één ding gemeen hebben: de drive zich in te zetten voor de positie van agrarische jongeren. GAJK heeft zo’n duizend leden, die via lokale AJK (Agrarisch Jongeren Kontakt) afdelingen zijn aangesloten. Het provinciale bestuur richt zich enerzijds op verenigingszaken – opdat jonge boeren en tuinders verenigt zijn in lokale AJK’s. Anderzijds vervult het GAJK een belangrijke rol als het gaat om het ontwikkelen van pro-jecten, belangenbehartiging richting provincie en het organiseren van events en bijeenkomsten.

Wat doet een GAJK bestuurder?

Als GAJK bestuurder houd je je bezig met de belangenbehartiging van jonge boeren en tuinders in Gelderland. Je zet je in om de stem van de achterban, alle lokale Agrarisch Jongeren Kontakten in Gelderland, te laten horen. Je hebt contact met de provincie, maar ook met lokale boeren en tuinders. Elke GAJK bestuurder heeft zijn of haar eigen passie. Binnen het bestuur is er de ruimte om je te focussen op een onderwerp dat jouw interesse heeft. Wil je meer weten over de huidige GAJK bestuurders? Klik hier en ontdek waarom onze bestuurders ervoor kozen om zich in te zetten voor het GAJK.

Als GAJK bestuur organiseren we geregeld interessante en leuke activiteiten. Check het laatste nieuws voor meer informatie. Ook organiseren we projecten zoals het Smart Grass project en het project Asbestdakensanering Gelderse Vallei. We werken als GAJK bestuur nauw samen met onze collega bestuurders van Plattelands Jongeren Gelderland.

Interesse en reacties

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en inbreng? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar ons secretariaat via info@gajk.nl. Of wil je eerst meer informatie of eens vrijblijvend een bestuursvergadering bijwonen? Mail, bel of app met Annemarie Dubbink, onze bestuursondersteuner, via: annemarie.dubbink@pjgelderland.nl of 06 51625881.