Algemene ledenveragdering PJG/GAJK

Algemene ledenveragdering PJG/GAJK
19 april 2019 babke

Afgelopen donderdagavond 18 april waren we samen met onze lokale bestuurders tijdens de Algemene Ledenvergadering te gast bij Hotel Café Zaal Heezen in Steenderen.

Sjoerd Rombout, voorzitter Dagelijks Bestuur Plattelands Jongeren Gelderland/Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (DB PJG/GAJK), opende de vergadering. Tijdens de vergadering werden de verschillende activiteiten van afgelopen seizoen toegelicht, kwamen de financiën aan bod en kwamen enkele actuele onderwerpen waaronder asbestsanering en veilig buitengebied aan de orde. Daarnaast is Tjeerd van Buuren tijdens deze ALV afgetreden als dagelijks bestuurder van PJG/GAJK. Hierbij willen we hem bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Als afsluiter van de avond kregen we uitleg over het streekproduct Achterhoekse Rookworst. In de winterperiode maakt Heezen rookworsten volgens een oud familierecept. Natuurlijk kon er ook geproefd worden en was er nog tijd voor een borrel.