Vacature: voorzitter

Vacature: voorzitter
26 januari 2018 babke

VACATURE | Voorzitter Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt

GAJK: voor jonge boeren met visie en lef

Het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt is de vereniging voor jonge boeren en tuinders uit Gelderland. GAJK behartigt de belangen van agrarische jongeren op provinciaal niveau, maar biedt ook actief handvatten tot ontwikkeling en beter ondernemerschap. Hiermee draagt GAJK enerzijds bij aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren verbonden met de agrarische sector en anderzijds aan de ontwikkeling van jonge ondernemer die met beide benen in de maatschappij staan: de ondernemers van de toekomst.

Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt is op zoek naar een nieuwe voorzitter

Wij zoeken iemand met passie voor de agrarische sector, een agrarische trendwatcher die zaken signaleert die van belang zijn voor agrarische jongeren. Een voorzitter is het gezicht van de vereniging en is aanspreekpunt voor de leden van GAJK en de buitenwereld. Als voorzitter ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid, op basis van de wensen en behoeften van de leden. Wij zoeken een netwerker en teamplayer met gevoel voor belangenbehartiging, die zich wil inzetten voor het collectieve belang. In alles wat je vanuit je functie doet krijg je professionele ondersteuning vanuit ons kantoor.

Wat wordt er van je verwacht?
• Voorbereiden en voorzitten van de maandelijkse bestuursvergaderingen
• Aansturen van het bestuur
• Eerste aanspreekpunt voor de leden
• Een tijdsinvestering van gemiddeld een dagdeel per week (tussen oktober en maart)
• Commitment om de voorzittersrol voor in ieder geval twee jaar te vervullen

Wat krijg je er voor terug?
• De mogelijkheid om de agrarische sector en leeftijdgenoten te mogen vertegenwoordigen op provinciaal en nationaal niveau
• Een uitgebreid en relevant netwerk
• Een enthousiast team met bestuursleden
• Professionele ondersteuning in het uitoefenen van je functie
• Een vacatie en reiskostenvergoeding

Interesse en reacties
Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en inbreng? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief voor 26 maart 2018 naar ons secretariaat via info@gajk.nl. De gesprekken vinden plaats op woensdagavond 28 maart in Arnhem. De inwerkperiode voor de functie start in april. Voor meer informatie neem gerust contact op met Ellen de Lange, bestuursondersteuner van GAJK via: 06 10296187.