Doe mee aan Keetkeur 2017!

Doe mee aan Keetkeur 2017!
22 september 2017 michiel

Voor het achtste jaar op rij gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland. De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2017. De winnende keet krijgt de befaamde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De beste drie keten winnen prijzen waaronder een exclusief optreden van de boerenrockband: Mooi Wark!

Je kunt met je keet meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2017’ door een mail te sturen naar info@plattelandsjongeren.nl. Om vervolgens te laten zien hoe goed jullie je keet hebben georganiseerd op het gebied van thema’s als ‘veiligheid’, ‘alcoholbeleid’ en ‘uitstraling’. De deelnemende keten krijgen een bezoek van een jonge keetadviseur die door middel van interactieve opdrachten en een scoresysteem elke keet beoordeelt.

Prijzen
Begin januari 2018 worden de drie beste jongerenketen bekend gemaakt. De winnaar gaat er vandoor met de titel ‘De Beste Keet van Nederland 2017’ en een exclusief optreden van Mooi Wark in hun keet. De nummer twee ontvangt kaarten voor een optreden en een meet & greet en de nummer drie ontvangt een goodiepakket van Mooi Wark. Daarnaast zijn er ook lokaal extra prijzen te winnen zoals een geheel verzorgde barbecue, cadeaubon van de bouwmarkt en een opblaasbare jacuzzi.

Ga voor meer informatie naar www.plattelandsjongeren.nl.