Blije boer

Blije boer
22 september 2017 michiel

De werkgroep ‘Blije Boer’ heeft een speciaal cadeaupapier ontwikkeld om de agrarische sector op een leuke en laagdrempelige manier te promoten. De eerste vellen werden uitgedeeld tijdens de Farm & Country Fair in Aalten. Het idee voor het papier ontstond in aanloop naar de grote vakantie. In veel regio’s geven kinderen van de basisschool hun meester of juf dan een cadeautje als dank voor alles wat ze het afgelopen schooljaar geleerd hebben. Het speciale cadeaupapier is te voorzien van een eigen persoonlijke boodschap, kinderen kunnen desgewenst de afbeeldingen op het papier inkleuren. De werkgroep is een initiatief van LTO Noord regio Oost, Overijssels Agrarisch Jongeren Kontakt en Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt. Dit boerencadeaupapier is gratis voor GAJK leden (zolang de voorraad strekt) of te bestellen via de webshop van LTO. Interesse? Stuur een mailtje naar info@gajk.nl.