Nieuwe bestuurder PJG gezocht

Nieuwe bestuurder PJG gezocht
17 januari 2020 Lilian van Uhm

Word jij onze nieuwe bestuurder?

– Wil je graag meedenken over de toekomst van jongeren op het platteland?
– Ben jij de verbindende factor tussen lokale verenigingen?
– Ga jij met de provincie in gesprek over wonen en openbaar vervoer op het platteland?
– Organiseer jij een event om kennis tussen jongeren te delen?

Herken jij je in één of meerdere punten dan is deze vacature bij Plattelands Jongeren Gelderland iets voor jou!

PJG de vereniging voor en door jongeren

Bij PJG zijn lokale verenigingen aangesloten. Verenigingen, die be-stuurd worden door vrijwilligers: actieve jongeren, die op lokaal niveau diverse activiteiten, evenementen en bijeenkomsten organiseren. PJG probeert op verschillende manieren de regionale afdelingen met el-kaar in verbinding te brengen. Het is de rol van PJG om te initiëren, te stimuleren, te verbinden en te begeleiden.

Wat doet een PJG bestuurder?

Als PJG bestuurder zet je je in om de stem van de achterban, alle lokale jon-gerenverenigingen in Gelderland, te laten horen. Je hebt hierbij contacten met de provincie maar ook met lokale verenigingen. Op deze manier ben jij een verbindende factor. Elke PJG bestuurder heeft zijn of haar eigen aan-dachtspunten. Binnen het bestuur is er ruimte om te focussen op onderwer-pen die jij interessant vindt. Als PJG werken we nauw samen met onze col-lega bestuurders van het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt. De globale tijdsbesteding is gemiddeld 3 uur per maand.

Interesse en reacties

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheid en inbreng? Stuur dan je cv en motivatie naar ons secretariaat via info@pjgelderland.nl. Of wil je eerst meer informatie? Mail, bel of app met Lilian van Uhm, onze bestuursondersteuner, via: lilian.vanuhm@pjgelderland.nl of 06 30188800.