Word jij onze nieuwe bestuurder? 

Word jij onze nieuwe bestuurder? 
15 juli 2019 babke

Word jij onze nieuwe bestuurder? 

  • Wil je graag meedenken over de toekomst van jongeren op het platteland?  
  • Ben jij de verbindende factor tussen lokale verenigingen? 
  • Ga jij met de provincie in gesprek over wonen en openbaar vervoer op het platteland?  
  • Organiseer jij een event om kennis tussen jongeren te delen? 

Herken jij je in één of meerdere punten dan is deze vacature bij Plattelands Jongeren Gelderland iets voor jou!

PJG de vereniging voor en door jongeren
Bij PJG zijn lokale verenigingen aangesloten. Verenigingen, die bestuurd worden door vrijwilligers: actieve jongeren, die op lokaal niveau diverse activiteiten, evenementen en bijeenkomsten organiseren. PJG probeert op verschillende manieren de regionale afdelingen met elkaar in verbinding te brengen. Het is de rol van PJG om te initiëren, te stimuleren, te verbinden en te begeleiden. 

Wat doet een PJG bestuurder?
Als PJG bestuurder zet je je in om de stem van de achterban, alle lokale jongerenverenigingen in Gelderland, te laten horen. Je hebt hierbij contacten met de provincie maar ook met lokale verenigingen. Op deze manier ben jij een verbindende factor. Elke PJG bestuurder heeft zijn of haar eigen aandachtspunten. Binnen het bestuur is er ruimte om te focussen op onderwerpen die jij interessant vindt. Als PJG werken we nauw samen met onze collega bestuurders van het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt. 

Interesse en reacties
Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheid en inbreng? Stuur dan je cv en motivatie naar ons secretariaat viinfo@pjgelderland.nl. Of wil je eerst meer informatie? Mail, bell of app met Annemarie Dubbink, onze bestuursondersteuner, via: annemarie.dubbink@pjgelderland.nl of 06 51625881.