Aankondiging: algemene Ledenvergadering PJG/GAJK

Aankondiging: algemene Ledenvergadering PJG/GAJK
5 april 2019 babke

Donderdag 18 april aanstaande organiseert Plattelands Jongeren Gelderland (PJG) de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Voor deze avond nodigen wij de bestuurders van alle verenigingen die lid zijn van PJG/GAJK van harte uit. Deze uitnodiging geldt derhalve voor alle JG’s, PJ-verenigingen, JAV en AJK’s. Tijdens deze vergadering kunnen jullie je stem laten horen over het gevoerde beleid van het afgelopen jaar (2018) en het te voeren beleid.

Vanaf 20.00 uur is de inloop bij Café Heezen in Steenderen. We starten met de Algemene Ledenvergadering.

Tijdens het tweede deel van de avond vertellen de eigenaren van Café Heezen over dé Achterhoekse Rookworsten die zij in de winterperiode zelf ambachtelijk maken volgens oud familierecept. Er zal natuurlijk ook geproefd worden van dit lekkere streekproduct.

Datum: Donderdag 18 april 2019
Aanvang: 20.00 uur ontvangst met koffie/thee
Locatie: Café Heezen, J.F. Oltmansstraat 5 te Steenderen

Graag verwelkomen we je/jullie op donderdag 18 april in Steenderen. Wil je uiterlijk 15 april a.s. laten weten met hoeveel mensen jullie aanwezig zijn via info@pjgelderland.nl of stuur een appje naar Mirjam; 06 13488472.

Hartelijke groet namens het Dagelijks Bestuur,
Sjoerd Rombout, voorzitter PJG/GAJK