Pitch training in Voorthuizen

Pitch training in Voorthuizen
6 oktober 2017 babke

Kun jij laten zien hoe mooi jouw bedrijf en het boerenleven is? Of kun je hierbij nog wel een steuntje in de rug gebruiken? Op dinsdagavond 3 oktober organiseerde het Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt de training ‘oogsten met een goed verhaal’ bij Brasserie Buitenlust in Voorthuizen. Tijdens deze avond werden tien jonge agrariërs getraind in kort en krachtige communicatie door trainer Gijs Nillessen. Wanneer wordt je onthouden? Hoe kom je tot de kern en hoe stem je je verhaal goed af op de doelgroep? Een erg interactieve en leerzame avond, waarbij Dirko Bos van AJK Ederveen als provincie winnaar werd uitgekozen!

Dirko krijgt begin november nog een extra individuele pitchtraining op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht. Vervolgens worden de tien beste jonge boeren en tuinders, uit alle AJK provincies, door de publieksjury beoordeeld. Via een online campagne kan het publiek kiezen wie zij het beste vinden. De drie hoogst geëindigde worden de finalisten. De drie finalisten houden op 2 december een inspirerende pitch tijdens de inspiratiedag van NAJK. Een vak- en publiekjury kiezen daar de winnaar van 2017!